Elvis-tribute op zaterdagmiddag 7 september


Houdt u van Elvis?

Op zaterdag 7 september organiseert Seniorenvereniging Maarheeze een echte Elvis Tribute middag. Het wordt een heel speciale middag, die helemaal in het teken staat van de legendarische Elvis Presley. Een van onze leden is al vanaf zijn jeugd een heel groot fan van Elvis. Hij heeft naast muziek en films werkelijk alles wat er maar over zijn optredens en zijn leven te vinden is verzameld. Zo heeft hij een indrukwekkend collectie bij elkaar gebracht. Ook heeft hij diverse Elvis-evenementen en festivals in binnen- en buitenland bezocht.

Samen met zijn dochter, die hij ook besmet heeft met het Elvis-virus, organiseert hij deze middag in Onze School. Er is muziek, er is een film, er worden allerlei interessante en ook unieke voorwerpen uit de uitgebreide collectie van vader en dochter tentoongesteld. Alles is aanwezig om er een gezellige, sfeervolle middag van te maken.

Natuurlijk mogen de echte Amerikaanse hamburgers bij deze Elvis Tribute niet ontbreken. Die worden aan het einde van de middag geserveerd voor de liefhebbers. We nodigen u van harte uit om dit feestje, terug in de tijd van Elvis, mee te komen beleven. De begintijd is 13.30 uur, eindtijd rond 18.00 uur. Aanmelden kan bij de bar in Onze School of telefonisch 0495 623589. De toegang is gratis! Kom mee genieten van deze unieke activiteit.