Eerste lustrum Ons Kwartier/ De Huiskamer


Eerste lustrum Ons Kwartier/ De Huiskamer

De tijd gaat snel. Ons Kwartier is op 4 oktober van dit jaar alweer 5 jaar in gebruik en op 1 november is het 5 jaar geleden dat De Huiskamer feestelijk geopend werd. We zijn dus toe aan het eerste lustrum. Al 5 jaar kunnen we genieten van deze prachtige en gezellig ingerichte ruimte. Wat hebben er al veel mooie optredens, leuke activiteiten, onvergetelijke bijeenkomsten en gezellige ontmoetingen plaats gevonden in die tijd! We mogen in onze handen klappen en best wel dankbaar zijn dat we zo’n prachtige ruimte ter beschikking hebben.

De mensen van het eerste uur (namen noemen we maar niet om het risico te vermijden iemand te vergeten) hebben dit met veel inzet, doorzettingsvermogen en keihard werken voor elkaar gekregen. Dat verdient nog altijd veel lof. En ze hebben eer van hun werk, wat ze tot stand gebracht hebben is super en we hopen nog heel lang van Ons Kwartier/De Huiskamer te mogen genieten!

Op 4 oktober 2016 werd de eerste activiteit in Ons Kwartier georganiseerd, dat was De Dag voor de Ouderen. Het was meteen volle bak, zoals op de foto te zien is. Toen hadden we nog nooit van corona gehoord en kon dat nog. Het werd een ontzettend leuke dag met o.a. het optreden van cabaretier Rien Vermaire. Op onze website kunt u een hele fotoreportage (gemaakt door Harrie Biemans)  van deze dag vinden (Fotoalbums “Uit de oude doos” nummer 15).

Hierbij twee foto’s uit die serie en een stukje uit de HAC van 5 jaar geleden.

 

, ,